Careers

Open Sollicitatie UX / Digital Product Designer

Rotterdam, tot 40 uur

Vanuit het monumentale gerechtsgebouw in Rotterdam maken wij de wereld elke dag weer een stukje gebruiksvriendelijker. De deur staat daarbij altijd open om in gesprek te raken, als je meer over ons team wilt weten of zelfs interesse hebt om het team te komen versterken. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Wat doen wij bij Okapion?

In een hecht team ontwerpen we op een eerlijke en open manier unieke gebruiksvriendelijke applicaties die complexe gebruikers-vraagstukken oplossen. Dat doen we voor tal van mooie (internationale) klanten, waaronder IKEA, Siemens, TNO, Ahold, BDO, LVNL en Philips. Deze klanten kiezen voor ons vanwege onze manier van werken, creatieve ontwerpen en onze ervaring in en passie voor het UX vak.

Hoe werken wij?

Nieuwsgierig als we zijn, willen wij bij elk project unieke, gebruiksvriendelijke oplossingen ontwerpen voor complexe gebruikersvragen. Onze klanten verwachten van ons dat wij ingewikkelde processen vertalen naar simpele en elegante applicaties. We houden ervan om verder te kijken dan de standaarden en die verwachtingen te overtreffen.

Dat doet ieder op zijn eigen manier en dat realiseren we ons maar al te goed. Bij Okapion krijg je dan ook veel vrijheid en flexibiliteit. Als onderdeel van een team stippel je samen de manier van werken uit en ga je vervolgens zelfstandig aan de slag. In een iteratief proces werk je met Okapion collega’s en mensen uit je project naar een verfijnde oplossing.

Een Digital Product Designer bij Okapion is nieuwsgierig en werkt op een open en eerlijke manier aan bijzondere projecten, voor grote klanten. Daarmee is het niet alleen complex en uitdagend, maar ook gewoon enorm leuk.

Naar wat voor iemand zoeken we?

Wij zijn trots op het team, dat niet alleen samen mooie dingen maakt, maar ook heel sociaal is. Belangrijk is dus dat een nieuw teamlid hier goed bij past. Sociaal, nieuwsgierig, houden van flauwe grappen op zijn tijd. Het hoort er bij ons een beetje bij. Iedereen heeft bij ons zijn eigen sterke specifieke competenties. De een is beter in vormgeving, de ander beter in het werken vanuit een wit vel papier. Je hebt een drive nodig om het elke keer, met elkaar, een stapje beter te willen doen. Samen leren, samen mooie dingen maken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een omgeving waar mensen met passie mooie dingen maken. Maar verder bieden wij ook:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden
  • Een marktconform salaris
  • Minimaal 23 vakantiedagen
  • Een prima pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Ruimte en begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling
  • Een unieke werkplek in het monumentale Gerechtsgebouw in hartje Rotterdam
  • We werken voorlopig nog steeds 2 dagen per week vanuit huis
  • Interessante projecten bij mooie klanten
  • Een fantastisch team aan collega’s

#work-play-balance

Wij hebben hoge verwachtingen van jouw skills, maar vinden het ook belangrijk dat daar veel ontspanning en gezelligheid tegenover staat!

Is deze baan voor jou?

Nieuwsgierig of jij ons team kunt versterken? Stuur je CV, portfolio en eventueel motivatiebrief naar [email protected]. Wij laten altijd snel iets van ons horen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld